Fjärr- övervakning2022-05-27T11:20:58+00:00

Fjärrövervakning

När den fysiska sensorn finns på plats i brunnen är det dags att analysera den data som sensorn genererar. Detta är väldigt enkelt med vår webbaserade portal med tillhörande instrumentpanel. Den har en rad smarta funktioner och en pedagogisk layout så att du kan följa vattennivåerna i realtid i dina brunnar.

En överblick av funktionaliteterna i AXsensors webbaserade portal:

• Hög anpassningsgrad av instrumentpanelens layout

• Parametersättning i Wake-up funktionen

• Möjlighet att sätta alarmnivåer för vattennivåerna

Analys – Jämför olika tidsserier för flera sensorer samtidigt

Kartvy för att visualisera placeringen av dina sensorer

Datalagring, 24 månaders rullande datalagring i Microsoft Azure


En inblick i några av funktionaliteterna

Anpassning av instrumentpanelens layout

Det finns fler datapunkter som sensorn levererar utöver vattennivån. Vilka kolumner med data som visas I instrumentpanelen kan helt själv skräddarsy enligt dina preferenser. Med några enkla knapptryckningar kan du själv avgöra vilka kolumner som ska synas och i vilken ordning.

Analys

Med våran “jämför” knapp kan du enkelt välja flera sensorer samtidigt och jämföra deras tidsserier för en djupare analys.

Kartvy

Med hjälp av Googles Maps baserade kartteknologi kan du enkelt få en överblick av positioneringen av sensorerna. Googles gatuvy funktion ger dig möjligheten att zooma in och se brunnslocket i den brunnen som du installerat sensorn i.

Datalagring

Vi tillhandhåller en 24-månaders rullande datalagringslösning för din data. Vi använder oss av Microsoft Azure som molnlösning för detta.

Aktuellt

Kristianstad kommun uppmärksammas i SVT

Hundratals sensorer håller koll på Kristianstads vattennivåer Väldigt roligt att se att Magnus Lindgren uppmärksammas återigen för sitt projekt med Smart VA i Kristianstad kommun! AXsensor har varit [...]

Kretslopp & Vatten i Göteborg väljer AXsensor

Efter omfattande långtidstester har Kretslopp & Vatten utvärderat olika tekniker och formulerat en strategi om hur de ska gå vidare: "Kretslopp och Vatten har beslutat att genomföra omfattande [...]

Nu är vi igång på Vatten2023!

Nu är ni varmt välkomna till Vatten2023 och monter B:04:52 där Dahl ställer ut med AXsensorn. Passa på att ställa dina frågor och ta del av kampanjen där [...]

Till toppen